Actualitat — 02 octubre 2024

Aquest pròxim dissabte 5 d’octubre, el barri de Les Tries Alba Rosa d’Olot celebra la seva festa i, dins la programació, s’ha inclòs la Fira del Circ amb la voluntat de crear espais de trobada i dinamització veïnal.

La Fira del Circ de les Tries celebrarà aquest any la seva 4a edició. Es tracta d’una iniciativa sorgida del Consell de Barri de Sant Miquel Les Tries i que és organitzada pels veïns i veïnes del barri amb l’objectiu de ser un punt de trobada i un espai de creació cultural, de comunitat i veïnatge al barri de Les Tries – Alba Rosa.

Després de la bona acceptació de les passades edicions, la Fira es tornarà a portar a terme al camp de Les Mates i al carrer del Compositor Serra a partir de les 8 del matí d’aquest dissabte 5 d’octubre de 2024 i iniciarà amb un campionat de petanca. A les 9 h es durà a terme una caminada popular i a partir de les 11 h hi haurà una exposició de vehicles clàssics.

És també a partir de les 11 h del matí quan començaran les activitats pròpies de la Fira del Circ amb un espectacle de màgia sobre rodes i un espectacle de clown. La jornada festiva continuarà a la tarda, després de l’arrossada popular, amb un espectacle d’acrobàcies, malabars i jocs gegants de fusta per a infants i famílies. Està previst que la celebració finalitzi pels volts de les 19 h i totes les actuacions són obertes a tothom i gratuïtes.

La Fira del Circ de Les Tries és una actuació inclosa dins del Pla Integral d’Accions de Millora del Barri de Sant Miquel i Les Tries (PIAM) amb l’objectiu de potenciar la cohesió social i la col·laboració entre veïns i veïnes d’aquesta zona de la ciutat. Alhora, tal com s’ha pogut comprovar les darreres edicions, la proposta permet generar una oferta cultural diversificada potenciant la dinamització i oferint accions culturals a l’aire lliure. Aquesta proposta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.  

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *