Actualitat — 01 octubre 2024

La Universitat d’Alacant ha acollit el seminari formatiu “Ètica i Serveis Socials: la dimensió ètica i la seua articulació“, organitzat per la Càtedra Sistema Públic Valencià de Serveis Socials (SPVSS) de la UA en col·laboració amb el Sistema Públic Valencià de Serveis Socials i la Generalitat Valenciana. Aquesta trobada ha reunit experts i professionals dels Serveis Socials de la província d’Alacant i altres comunitats autònomes, amb el propòsit d’aprofundir en la dimensió ètica de la intervenció social.

Del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa hi ha participat com a ponent a la taula rodona, la Margarida Coma, referent en ètica i coordinadora de l’Espai de Reflexió Ètica en els Serveis Socials (ERESS) que ha exposat el model de creació i desenvolupament d’aquests espais a la comarca.

Aquest seminari introductori ha tingut com a objectiu principal reflexionar sobre la dimensió ètica en la intervenció social dels Serveis Socials, aprofundint en la seva articulació tant en els nivells macro com micro. L’esdeveniment ha servit com un espai de reflexió i debat, on s’han intercanviat experiències i s’han plantejat nous reptes per continuar avançant en la dimensió ètica dels Serveis Socials.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *