Actualitat — 10 desembre 2024

El proper 14 de desembre se celebra la sessió informativa ‘Repensem Montolivet’. S’explicarà el desenvolupament del procés participatiu que té previst portar-se a terme al barri de Sant Pere Màrtir entre els mesos de gener i febrer de 2025.

La sessió començarà a les 11.00 hores, a l’església de Sant Pere Màrtir. Tal com assenyalen els veïns i veïnes, es tracta d’un procés participatiu promogut per l’Associació de Veïns de Montolivet que té per voluntat debatre de manera col·lectiva el model de barri que els veïns i veïnes s’imaginen per al futur.

L’objectiu és que sigui l’espai per canalitzar les inquietuds aparegudes arran del Projecte de Reurbanització del Barri de Montolivet presentat la primavera de 2024, però, alhora, oferir l’oportunitat a tot el veïnat d’assistir a les diverses sessions de treball que serviran per establir els elements clau de la transformació del barri.

El procés ‘Repensem Montolivet’ ha estat encarregat des de l’Associació de Veïns de Montolivet a la cooperativa Estel; un equip d’arquitectes i urbanistes que conduiran 4 jornades temàtiques participatives al barri. Aquestes jornades seran:

  • Memòria i identitat | 11 de gener de 2025
  • Vida quotidiana | 25 de gener de 2025
  • Sostenibilitat | 8 de febrer de 2025
  • Viabilitat econòmica | 22 de febrer de 2025

Cada jornada comptarà amb una part pedagògica i una part de debat i propostes ciutadanes. Com a resultat final, una vegada acumulades i analitzades les propostes que apareguin durant totes les jornades participatives, l’equip d’arquitectes elaborarà un document de síntesi que exposarà les conclusions del procés participatiu i la proposta de millora del barri acordada col·lectivament.

Finalment, se celebrarà una presentació pública d’aquest document de conclusions i millora del barri, que serà la base per la redacció del nou projecte de reurbanització per a Montolivet. Des de l’Associació de Veïns Montolivet, s’encoratja a tothom a acudir a les jornades participatives per poder establir les millores que els veïns i veïnes de barri desitgen a través d’espais de diàleg.

Comparteix

(0) Readers Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *